Dimenzia podnikateľského prostredia krajín V4 - Buňo, Martin
Atraktívnosť podnikateľského prostredia v krajinách V4 - kvalita a podmienky pre investorov. Výsledky analýzy a porovnanie Slovenska s krajinami V4 na základe vybraných faktorov.