Tvorba e-learningových materiálov pre koncept "digitálny podnik" - Jakábová, Martina
Tvorba e-Learningoých materiálov vybraných modulov konceptu "Digitály podnik" dostupným e-Lerarnigovým nástrojom (AIS) pre ďaľšie vzdelávanie študentov.