Ekonomika a šport - Kubica, Milan, 1958-
Problémy týkajúce sa ekonomiky športu. Ekonomická analýza športu. Športové kluby ako podnikateľské subjekty. Výkonnosť športových klubov a kvalita hráčov ako faktory vplývajúce na hodnotu klubu.