Dlhá pracovná doba: faktory vlyvu, kvalita spánku a motivácia - Zagoršek, Branislav, 1984-
Identifikácia a vysvetlenie významných faktorov vplyvu na dĺžku pracovnej doby, vzťahu pracovnej doby a problémov so spánkom a motivačných faktorov vplývajúcich na dlhú pracovnú dobu.