Kľúčové kompetencie subjektov manažmentu - Skorková, Zuzana, 1979-
Definície pojmov kompetencia a kľúčová kompetencia. História a súčasnosť pojmu manažérska kompetencia. Kľúčová kompetencia. Sociálna kompetencia. Riadenie podľa kompetencií (Competency based management)