K novele zákona o finančnej kontrole a vnútornom audite - Sýkora, Jozef
Ostatná novela zákona č. 502/2001 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zakotvila do procesu realizácie predbežnej finančnej kontroly dva nové stupne. Ilustračné príklady.