Osobitosti rozpočtového hospodárenia a účtovania v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Špecifické prípady, ktoré sa v školách a školských zariadeniach realizujú na konci roka v súvislosti s ukončením rozpočtového a účtovného obdobia a ktoré vyplývajú z osobitostí rozpočtového hospodárenia škôl a školských zariadení.