Inovativní firmy naslouchají trhu - Uriga, Ján
Inovácia ako hnací motor biznis stratégie. Kto neinovuje, zahynie. Meranie inovácií. Manažment inovácií. Je stredný manažment prirodzeným zdrojom inovácií? Ľudská kreativita ako dôležitý zdroj inovácií. Dôležitosť inovácií pre úspech firmy.