Měnící se svět přináší další výzvy pro management - Přikryl, Jan
Čo bolo a zostáva jadrom manažmentu. Tri svety ako prototypy podnikania. Modrý svet - korporácia je kráľom. Zelený svet - spoločnosti so sociálnym a environmentálnym cítením. Oranžoyý svet - maximálna pružnosť pri minimálnych nákladoch. Globálne trendy v ľudskom kapitáli v roku 2014. Bez stratégie to nefunguje.