Technologie a sociální sítě negativně ovlivňují mozek - Kejhová, Hana
Rozhovor s profesorom Martinom Stránskym, primárom neurológie na Yale New Haven Medical Center a Cornell-Scott Hill Health Center o tom, že výskumy v neurovedách upozorňujú na negatívny vplyv technológií a sociálnych sietí na fungovanie mozgu.