Dávam si jeden pokus. Jeden výstrel - Mašek, Jaroslav
Rozhovor s Patrikom Tkáčom o tom, prečo J&T skupina priberá partnera z Číny, o nákupe médií, o dôležitosti plynovodu, z ktorého plynú dôležité peniaze, ako aj o vzniku samostatných firiem.