Světová HR laboratoř: komoditou budoucnosti je emoční myšlení - Červenková, Alena
Informácie z medzinárodnej konferencie. Zásadné zmeny v odbore personalistika. Nutným predpokladom pre úspech práce s ľuďmi je emocionálna inteligencia. Technológie a ich rozšírenie, nástup miléniovej generácie.