Zlatá žíla kvalitních kandidátů - Černý, Milan
Hľadanie najlepších talentov na Facebooku, v diskusných skupinách. Zlatou žilou kvalitných kandidátov sú doporučenia od vlastných zamestnancov. V procese recruitingu je potrebné preniesť väčšinu rutinnej práce na bedrá informačného systému a recruiterovi ponechať len kreatívnu prácu.