Triedny učiteľ - špecialista alebo manažér - Valent, Marián
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla, ktoré sa venuje roliam a činnostiam triedneho učiteľa. Spôsob práce, komunikácia a spolupráca triedneho učiteľa s učiteľským kolektívom, so žiakmi, rodičmi a rodinami.