Práva a povinnosti pedagógov v edukácii a v spolupráci - Lipnická, Milena
Pedagogickí a odborní zamestnanci v edukácii a spolupráci pri hľadaní rovnováhy medzi právnymi, sociálnymi, etickými a kultúrnymi hodnotami rôznych spoločenstiev ľudí, z ktorých deti a ich zákonní zástupcovia pochádzajú, a ktoré sa do školy priamo či nepriamo prenášajú.