Sociálny dialóg na úrovni Európskej únie - Dudová, Iveta
Základné rámce európskeho sociálneho dialógu. Kľúčové dátumy v rozvoji európskeho sociálneho dialógu. Procedúra konzultácií a negociácií v rámci tzv. sociálneho dialógu z Val Duchesse. Odvetvový sociálny dialóg. Tripartitný európsky sociálny dialóg. Budúce výzvy európskeho sociálneho dialógu.