Jak se nedostat do problémů kvůli padělaným penězům - Januš, Jan
Zákon o obehu bankoviek v Českej republike. Trestná zodpovednosť za trestné činy proti mene a platobným prostriedkom, falšovaniu a pozmeňovaniu peňazí a za držanie nástrojov na neoprávnenú výrobu peňazí.