Ako sa manažuje charita - Kačalka, Ľuboslav
Boj neziskového sektora o prežitie. Fungovanie nízkoprahového útulku pre bezdomovcov Depaul v Bratislave. Riadenie útulku. Zamestnanci útulku. Financovanie. Dôležitosť kontaktov.