Bankovní portál: organismus, který žije - Pospíšil, Marek
Internetový portál tvorí vstupnú bránu banky pri jej komunikácii s klientmi. Účinný nástroj, ktorý sa stáva skutočným prínosom pre biznis. Spôsob prezentácie banky a návrh bankového portálu.