Ekonomika a zamestnanosť malých a stredných podnikov a živnostníkov z pohľadu aktuálnych legislatívnych zmien - Sirotka, Vladimír
10 návrhov na zlepšenie podnikateľského prostredia MSP a živnostníkov.