K návrhům na zavedení místní příslušnosti exekutorů - Hanzlík, Filip
Problematika teritoriality alebo miestnej príslušnosti súdnych exekútorov v Českej republike. Práva veriteľov a dlžníkov a právo voľby súdneho exekútora. Legislatíva a budúci systém exekútorského povolania.