BRRD: Nová regulace krizového řízení bank - Němec, Libor
Smernica Európskeho parlamentu č. 2014/56/EU, ktorou sa ustanovuje nový jednotný rámec krízového riadenia úverových inštitúcií alebo investičných podnikov. Nová legislatíva v oblasti riadenia finančného trhu EÚ.