Optimalizovanie daňovej politiky – mysli globálne, konaj lokálne - Burák, Emil
Východiská, pojem a ciele daňovej politiky. Daňová politika z hľadiska daňovej ilúzie, daňovej kultúry a verejnej voľby. Základy optimálneho zdaňovania. Aktuálne priority daňovej politiky v EÚ.