Verejný dlh, príčiny, východiská - Paulík, Dušan
Vývoj verejného dlhu v % z HDP vo vybraných krajinách EÚ. Verejný dlh Slovenska, stav, príčiny. Vývoj verejného dlhu na Slovensku v rokoch 2008 - 2013. Podiel príjmov štátu na HDP v %. Možnosti znižovania verejného dlhu.