Svetový poriadok v neporiadku - Pressburg, Adrian Peter
Medzinárodná politická situácia v súčasnosti a prognózy na rok 2015. Studená vojna 2.0. Finančné a obchodné sankcie proti Rusku. Protisankcie Moskvy. Úloha európskych štátnikov v roku 2015 - zmierňovať riziká vojny. Nádeje Washingtonu na vytvorenie Transatlantického partnerstva pre obchod a investície.