Vyšehrad v zmrazenom stave - Leško, Marián
Nárast ekonomického výkonu Vyšehradskej štvorky na 5,4 percenta z celkového výkonu EÚ. Uznávaný symbol úspešnej politickej a ekonomickej transformácie. Nečakaný zvrat v roku 2014 - postoj ku konfliktu na Ukrajine.