Rusko? To je predsa Putin - Syruček, Milan
Kľúčová osobnosť na rozlúštenie hádaniek blízkej minulosti, súčasnosti a aj budúcnosti v Rusku - Vladimír Putin. Sila a zároveň slabosť. Konflikt na Ukrajine. Sankcie a ropa. Naplní Putin očakávania? Zodpovedný za úspechy aj prehry.