Analýza úspěšnosti českých virtuálních operátorů dle oborů podnikání - Diallo, Aboubacry
MNVO (Mobile Virtual Network Operator) - definícia. Aké typy MNVO existujú, ako úspešné sú na českom trhu. Virtuálny operátori podľa odboru podnikania, trhové podiely. Záujem zákazníkov o služby MNVO. Globálny trh zamerania MNVO.