Krajina, čo si bohatstvo vypremýšľala - Jesný, Martin
Švajčiarsko - krajina, ktorá za veľkú časť svojej prosperity vďačí vede. Swis made ako značka kvality v high tech. Nobelove ceny a miliardy. Financovanie výskumu. Vznik nových firiem vo výskume a vývoji. Vysoká úroveň farmaceutického priemyslu.