Strieborná ekonomika potrebuje inovatívne riešenia - Jesný, Martin
Hlavná téma tretieho sympózia Švajčiarsko - Slovensko, Rastieme vďaka inováciám. Strieborná ekonomika. Znižovanie podielu pracujúcich ľudí a prispôsobenie sa zmenám. Výzvy striebornej ekonomiky.