Incidence of the main taxes as the factor for the long-term sustainability of the finance - Geško, Martin
Skutočná úloha zdanenia je nielen fiškálna, ale vzhľadom k ich vplyvu na správanie daňových poplatníkov rovnako i sociálna. Dane a možnosť ovplyvňovania ekonomických rozhodnutí daňových poplatníkov.