Čo sa skrýva v tieni - Hlubina, Palo
Rozhovor s psychologičkou Ľ. Hamarovou o spoznávaní vlastných tieňov, o prenášaní vlastností manažéra na zamestnancov, o projekcii, o potláčaní tieňov, o celistvom živote, o emóciách.