Netradičné nástroje identifikácie rizika pre verejné financie v globálnom prostredí - Hocman, František, 1983-
Spracovanie závislosti regresnej analýzy pre potreby globálneho identifikátora rizík vo verejných financiách, ktorý je možné definovať ako jeden z ukazovateľov Indexu ľudského rozvoja (HDI – Human development index).