Prečo je dobré podnikať - Mravčák, Alexander
Startupová konferencia v Helsinkách. Inovatívne začínajúce podniky vo Fínsku. Startupové centrum. Start-upy nielen v KIT ale aj v oblasti krásy. Inovácia v oblasti odvozu odpadu. Učiť sa podnikať.