Otázky posudzovania nadhodnotenia cien bývania - Cár, Mikuláš
Aktivity na tlmenie negatívneho vplyvu trhu s bývaním na finančnú stabilitu. Spôsoby posudzovania nadhodnotenia cien na trhu s bývaním. Dostupnosť údajov potrebných na analyzovanie trhu s bývaním.