Vplyv daní na ocenenie spoločností v Slovenskej republike - Kušnír, Peter
Oceňovanie spoločností je neodmysliteľnou súčasťou investičného procesu kdekoľvek vo svete. Dôležitá úloha daní pri oceňovaní spoločnosti, nakoľko dane vstupujú do výpočtu voľného cash-flow spoločnosti.