Postavenie vybraných daní v Slovenskej ekonomike v krízovom období - Válek, Juraj, 1981-
Nástroje daňovej politiky majú účinne a efektívne zabezpečiť dostatok finančných prostriedkov na uskutočnenie cieľov hospodárskej politiky. Daňová politika a dopady dane z príjmov právnických osôb - mikroekonomické aspekty podnikania v Slovenskej republike.