Vplyv priamych daní na dlhodobú udržateľnosť verejných financií s dôrazom na daň z príjmov fyzických a právnickych osôb - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňová politika a daňový systém, ktorého základnou funkciou je zabezpečiť dostatočný objem finančných zdrojov na financovanie základných potrieb štátu. Dane z príjmov fyzických a právnických osôb a ich vplyv na dlhodobú udržateľnosť vývoja verejných financií. Ciele a budúcnosť daňovej politiky.