Nebezpečné veci: Dôraz na manipuláciu - Brezovský, Jozef
Ktoré veci sa pokladajú za nebezpečné. Špecifické označovanie tovaru. Dohoda ADR a prepravné náklady. Prísna kontrola pri skladovaní. Nájom úmerný technológiám.