Vplyv nepriamych daní na dlhodobú udržateľnosť verejných financií a nové možnosti rozpočtových príjmov z ekologických daní - Válek, Juraj, 1981-
Spotrebné dane a ich vplyv na dlhodobú udržateľnosť verejných financií. Klesanie príjmov do štátneho rozpočtu a potreba naplnenia schodkového rozpočtu. Ozdravovanie verejných financií a nové možnosti rozpočtových príjmov.