Faktory ovplyvňujúce vývoj verejných financií v krajinách Vyšehradskej štvorky (V4) - Bartalosová, Erika, 1986-
Dlhodobá udržateľnosť verejných financií - hlavné prijaté opatrenia a ciele zabezpečenia dlhodobej udržateľnosti verejných financií. Problémy s verejnými financiami v krajinách Vyšehradskej štvorky.