Reprodukcia obyvateľstva Slovenska počas druhej svetovej vojny - Šprocha, Branislav
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Prezentácia charakteru demografickej reprodukcie obyvateľstva Slovenska počas druhej svetovej vojny.