Daňová politika a udržateľnosť verejných financií - Rabatinová, Marcela, 1977-
Udržateľnosť verejných financií v SR. Daňové reformy v Európskej únii a zmena daňového mixu ako dôsledok krízy. Efektívnosť daňových systémov a ich odolnosť voči daňovým únikom.