Konsolidácia verejných financií prostredníctvom verejných príjmov a verejných výdavkov - Zubaľová, Alena, 1959-
Efektívnosť verejného sektora ovplyvňujú rôzne vonkajšie a vnútorné činitele. Konsolidácia verejných financií a zmeny nastavenia daní predstavujú veľký priestor pre vplývanie daňovej politiky na hrubý domáci produkt a rovnováhu ekonomiky. Rozpočtové obmedzenia strednodobej udržateľnosti verejných financií.