Předpokládaný vývoj obyvatelstva krajů ČR a jeho důsledky - Fiala, Tomáš
Charakteristika vývoja počtu, pohlavného a vekového zloženia obyvateľstva Českej republiky a jednotlivých krajov za predpokladu, že budúci vývoj plodnosti, úmrtnosti a migrácie bude prebiehať plynule.