Ekologistika: Eurom 6 všetko ešte len začína - Břeň, Stanislav D.
Ekologistika ako sústavný proces, ktorého cieľ spočíva v kontinuálnom zlepšovaní. Ekologistika a udržateľnosť. Železnice, bioplyn, CNG aj geotermálna energia. Lepšie využitie ložnej plochy. Ružová budúcnosť pre zelenú logistiku. Príklady spoločností, ktoré sa snažia o ochranu životného prostredia.