Keď zákazník robí marketing za vás - Siváková, Klaudia
Collaborative marketing využíva vzájomnú spoluprácu firmy so zákazníkmi a ich spätnú väzbu. Zákazník je v tomto prípade partnerom a ambasádorom značky. Word-of-mouth kampane. Formáty kampaní collaborative marketingu. Ako môže collaborative marketing pomôcť.