Hitparáda obchodných reťazcov očami zákazníkov
Spotrebiteľský barometer na Slovensku. Prieskum zisťoval, v ktorých predajniach sa najvýhodnejšie nakupuje, najlepšie orientuje, ktoré predajne ponúkajú najčerstvejšie výrobky.