Formovanie ľudského kapitálu pre novú spoločnosť - Antalová, Mária, 1952-
Ľudský kapitál a jeho zložky. Väzby medzi zložkami ľudského kapitálu. Možnosti formovania ľudského kapitálu. Kompetenčný model.