Stratégia Európa 2020: zelená ekonomika a sektor informačných a komunikačných technológií ako kľúčové odvetvia vytvárania pracovných miest - Klimko, Roman, 1985-
Vymedzenie pojmu zelená ekonomika a zelené pracovné miesta. Politika Európskej únie v oblasti podpory zelených pracovných miest. Príklady opatrení na podporu vytvárania zelených pracovných miest v Európskej únii. Kľúčové akcie pre zamestnanosť v sektore IKT.